Євро-2016: Прямі путівки до Франції закінчилися

Євро-2016: Прямі путівки до Франції закінчилися

Укрінформ
За підсумками завершального ігрового дня відбіркового турніру ХV чемпіонату Європи з футболу визначилися два останніх володаря прямих путівок до Франції, а також повний склад учасників стикових матчів за право поїхати на фінальну стадію Євро-2016.

Останніми щасливчиками групового раунду кваліфікації стали Ховатія, яка посіла друге місце у групі Н, і Туреччина - краща з команд дев'яти відбіркових груп, що посіли треті місця, повідомляє Украінформ.

Право поборотися за Кубок Анрі Делоне вже завоювали Франція (господарі турніру), Ісландія, Чехія, Бельгія, Уельс, Іспанія, Німеччина, Польща, Англія, Швейцарія, Північна Ірландія, Румунія, Австрія, Італія, Португалія, Албанія, Росія, Словаччина, Хорватія та Туреччина.

Останні чотири путівки на Євро-2016 у листопадових стикових матчах розіграють вісім збірних, які посіли у своїх групах треті місця - Україна, Швеція, Боснія і Герцеговина, Угорщина, Словенія, Ірландія, Данія і Норвегія.

Жеребкування стадії "плей-офф" відбудеться 18 жовтня у Ньйоні (Швейцарія). Вісім команд будуть поділені порівну на сіяні і несіяні відповідно до їх становища у рейтингу збірних УЄФА. У кожній парі сіяна команда зіграє із несіяною, а першою домашній матч проведе та збірна, кульку з назвою якої дістануть з кошика першою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-