Український боксер сенсаційно став чемпіоном світу за версією WBC

Український боксер сенсаційно став чемпіоном світу за версією WBC

Відео
Укрінформ
Україна отримала третього чемпіона світу у професійному боксі - Віктор Постол нокаутом у десятому раунді переміг аргентинця Лукаса Матіссе і завоював титул чемпіона світу за версією WBC у першій напівсередній вазі.

Сам бій проходив в Карсоні, штат Каліфорнія, повідомляє boxingnews.com.ua.

Перші шість раундів бою пройшли в рівній боротьбі, але починаючи з сьомого Постол повністю заволодів ініціативою. Закінчився бій у десятому раунді, коли Постол упіймав Матіссе ударом правою назустріч, відправивши аргентинця в нокаут.

Такий результат став несподіваним ще й тому, що нокаутуючого удару чекали від Матіссе, а українцеві перед боєм якщо й віддавали перевагу, то рішенням суддів, відзначаючи, що він не має сильного удару.

До речі, на поєдинку було багато українських уболівальників з прапорами, а сам Постол вийшов у ринг з футболкою з написом "Pray For Ukraine" ("Моліться за Україну").

Після бою він так прокоментував свою перемогу: "Хочу віддати належне Матіссе - він дуже серйозний суперник. Про нокаут я, звісно, думав, але не зациклювався на ньому. Я зрозумів, що можу його нокаутувати, а удар прийшов сам. Від Матіссе я пропустив кілька сильних ударів, та недаремно ж маю прізвисько Iceman - я тримаю удари".

Відзначимо, що Лукас Матіссе вперше програв достроково, а Віктор Постол виграв 28-й бій і продовжує залишатися непереможеним.

Отже, тепер Україна має трьох чемпіонів світу - Володимира Кличка, Василя Ломаченка та Віктора Постола.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-