ГУР обіцяє ексклюзивний годинник тому, хто зробить найбільший донат на БПЛА «Сич»

ГУР обіцяє ексклюзивний годинник тому, хто зробить найбільший донат на БПЛА «Сич»

Фото
Укрінформ
У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України пообіцяли ексклюзивний годинник тому, хто зробить найбільший донат у рамках благодійного збору на ударно-розвідувальні комплекси “Сич” для підрозділів ГУР.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГУР

“У межах благодійного збору на ударно-розвідувальні комплекси “Сич” для підрозділів ГУР МОУ, який проводить телемарафон “Єдині новини”, українці пожертвували уже майже 20 мільйонів гривень з необхідних 25”, - ідеться у повідомленні.

Представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону висловив вдячність усім громадянам, хто долучився до збору, а також організаторам благодійної ініціативи.

Читайте також: Військову частину в Мордовії атакували безпілотники ГУР - джерела

“Нищівні “Сичі”, як ми їх називаємо, – чудова українська розробка. У розвідувальному режимі може долати відстань до 200 кілометрів, в ударному – до 50. Оператори ГУР вже знищили “Сичами” ворожої техніки на десятки мільйонів доларів. Безумовно, це треба продовжувати”, - сказав Юсов.

Фото: gur.gov.ua
Фото: gur.gov.ua

Для закриття збору на “Сичі” потрібно зібрати ще 5 мільйонів гривень. Той, хто пожертвує найбільший донат, отримає символічний подарунок від начальника ГУР Кирила Буданова – ексклюзивний годинник з елементом знищеного воїнами-розвідниками російського танка.

“Ми розуміємо, що найбільший донат - це той, який людина може собі дозволити. І донат від літньої людини, пенсіонера або від школяра в декілька гривень іноді може важити більше, ніж декілька мільйонів від бізнесу. Кожна гривня і кожна копійка важлива. Ми це цінуємо, і вдячні українцям”, - наголосив Юсов.

Читайте також: ГУР про перше збиття Ту-22М3 у повітрі: літак «приземлили» за 300 кілометрів від України

Як повідомляв Укрінформ, за допомогою українських дронів "Сич" розвідка знищила ворожої техніки на понад 100 мільйонів доларів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-