Завтра завершується реєстрація на мультипредметний тест - що треба знати

Завтра завершується реєстрація на мультипредметний тест - що треба знати

Укрінформ
У четвер, 11 квітня, завершується реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ).

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, передає Укрінформ.

"11 квітня – останній день реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). Тож радимо потенційним вступникам не зволікати", - йдеться у повідомленні.

Для реєстрації на НМТ вступнику / вступниці потрібно за допомогою спеціального сервісу на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створити персональний кабінет.

Також в УЦОЯО нагадали, що усунути помилки й повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру оцінювання якості освіти потрібно не пізніше 15 квітня.

Якщо вступник / вступниця не усуне недоліків, на які за результатами оброблення інформації та реєстраційних документів вказав регіональний центр оцінювання якості освіти, йому / їй буде відмовлено в реєстрації для участі в НМТ.

Так само до 15 квітня в персональному кабінеті вступник / вступниця матиме змогу змінити навчальний предмет додаткового блоку, з якого він / вона бажає пройти тестування, чи населений пункт в Україні або за кордоном, де перебуватиме в дні проведення НМТ, чи вказати на потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

Читайте також: На мультипредметний тест зареєструвалися майже 242 тисячі осіб

Як повідомляв Укрінформ, 14 березня розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті, яка триватиме по 11 квітня.

Основна сесія НМТ цьогоріч триватиме з 14 травня до 25 червня, додаткова – з 11 до 19 липня.

Результати тестування учасники отримають до 2 та 26 липня залежно від того, на якій сесії вони складали іспит – основній чи додатковій.

Національний мультипредметний тест цьогоріч буде проведений також за межами України – тимчасові екзаменаційні центри будуть створені в 57 містах 32 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-