Квитки на поїзди з України до Австрії відсьогодні можна придбати в застосунку Укрзалізниці

Квитки на поїзди з України до Австрії відсьогодні можна придбати в застосунку Укрзалізниці

Укрінформ
З понеділка, 18 березня, квитки на поїзди, що прямують з України до Австрії, можна придбати онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці.

Як передає Укрінформ, про це акціонерне товариство "Укрзалізниця" повідомляє у Телеграмі.

На поїзд Київ — Відень відтепер квитки будуть доступні лише онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці.

На поїзд Чоп — Відень квитки також можна придбати онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці та у міжнародних квиткових касах вокзалів.

За планами Укрзалізниці, на наступному етапі стануть доступними онлайн також квитки до Угорщини на поїзди, що прямують територією Угорщини транзитом у Австрію, тобто Київ — Будапешт — Відень і Чоп — Будапешт — Відень.

Прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) з'являться у застосунку трохи пізніше.

Читайте також: Укрзалізниця тестує нову послугу - моніторинг квитків з можливістю автовикупу

Як нагадали в Укрзалізниці, новий прямий поїзд №143/146 Відень — Чоп — Відень має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi.

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця на період шкільних весняних канікул призначила додаткові рейси у напрямку Львова, Івано-Франківська, Ворохти та інших найбільш затребуваних напрямків.

Фото: Укрзалізниця

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-