Скандал у ЦГЗ: очільницю комунікаційного відділу з «медведчуківським» минулим звільнили

Скандал у ЦГЗ: очільницю комунікаційного відділу з «медведчуківським» минулим звільнили

Ексклюзив
Укрінформ
Призначення чи звільнення працівників та керівників підрозділів Центру громадського здоровʼя є компетенцією керівника ЦГЗ. Втім у МОЗ вважають ситуацію, яка склалася навколо відділу комунікацій ЦГЗ, неприпустимою і доручили Центру зʼясувати всі обставини, які призвели до її виникнення.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі Міністерства охорони здоровʼя.

"Центр громадського здоровʼя - одна із державних установ підпорядкованих МОЗ, яка провадить свою власну кадрову політику. Погодження, призначення чи звільнення керівників окремих підрозділів Центру є виключною компетенцією керівника Центру. Ситуація, яка склалась в ЦГЗ - неприпустима. У зв'язку з цим Міністерство охорони здоров'я надало доручення керівнику Центру громадського здоровʼя розпочати перевірку обставин, які призвели до її виникнення та за результатами цієї перевірки внести необхідні зміни до відповідних політик Центру щодо кадрового добору на посади працівників цієї установи. За інформацією наданою Центром, від сьогодні трудові відносини з Дар'єю Гордійко, яка обіймала посаду керівника відділу з питань комунікацій - завершено", - поінформували в пресслужбі МОЗ.

Як повідомлялося, у понеділок, 4 березня, стало відомо що з Центру громадського здоровʼя МОЗ України у повному складі звільнилася команда комунікаційників, які не погодилися з кадровим призначенням на посаду керівника відділу комунікацій Дарії Гордійко, яка раніше була шеф-редакторкою медведчуківського телеканалу ZIK. Зокрема, про це в Фейсбуці повідомила одна з працівниць відділу комунікацій ЦГЗ Антоніна Доломанжи. Також 5 березня Дарія Гордійко у Фейсбуці повідомила, що йде з посади керівника відділу комунікації Центру громадського здоровʼя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-