В Україні під час повномасштабної війни оформили понад 5,7 мільйона закордонних паспортів

В Україні під час повномасштабної війни оформили понад 5,7 мільйона закордонних паспортів

Інфографіка
Укрінформ
Підрозділи Державної міграційної служби України з початку повномасштабного вторгнення Росії оформили понад 2,6 млн ID-карток та понад 5,7 млн закордонних паспортів.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство внутрішніх справ повідомляє у Фейсбуці.

«Повітряні тривоги. Ворожі обстріли. Перебої зі світлом та зв’язком. І тисячі українців, яким треба допомогти з оформленням документів вже тут і зараз. Державна міграційна служба України працює в таких умовах вже рівно 24 місяці. Співробітники ДМС роблять все можливе для того, щоб надавати якісні послуги населенню навіть під час війни», - йдеться в повідомленні.

Так, у звільнених від російських загарбників районах Миколаївської, Херсонської та Харківської областей відновили роботу 12 територіальних підрозділів ДМС.

Також за межами України відкриті 12 відокремлених підрозділів державного підприємства «Документ», які оформили вже понад 770 тис. паспортних документів. українцям закордоном.

Читайте також: Уряд вніс зміни до Стратегії державної міграційної політики до 2025 року

Крім того, працівники ДМС із початку повномасштабної війни виявили понад 7,3 тис. нелегальних мігрантів, із яких понад 1,7 тис. – громадяни РФ.

Як повідомляв Укрінформ, отримати паспортні послуги громадяни України можуть у закордонних філіях ДП «Документ» у Німеччині, Італії, Словаччині, Іспанії, Туреччині, Чехії та Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-