Автори гри World of Tanks зібрали понад $1 мільйон на «швидкі» для України

Автори гри World of Tanks зібрали понад $1 мільйон на «швидкі» для України

Відео
Укрінформ
У межах благодійного проєкту WargamingUnited від творців популярної гри World of Tanks зібрано вже понад 1 мільйон доларів для придбання реанімобілів українським медикам.

Про це у Телеграмі повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Укрінформ.

«Загалом гравці придбали 90 000 благодійних наборів у World of Tanks та інших п’ятьох іграх компанії, зібравши 1 074 940 доларів. Усі кошти перерахують через United24 на закупівлю реанімобілів, які рятуватимуть життя тисячам українців», - йдеться в повідомленні.

Відео: @UNITED24media

Федоров нагадав, що світовий розробник ігор компанія Wargaming запустила благодійний проєкт WargamingUnited для допомоги українським медикам у жовтні цього року. За два тижні до ініціативи долучилися люди зі 115 країн світу. Найбільше — з Німеччини, США, Польщі, Чехії та Великої Британії.

Читайте також: Компанія Wargaming продала 23 тисячі ігрових наборів, кошти з яких підуть на реанімобілі для України

Як повідомлялося, для евакуації поранених з лінії бойових зіткнень на фронт передано дві броньовані швидкі, придбані за внески платформи United24.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-