Відновити посвідчення водія українці тепер можуть і в Стамбулі

Відновити посвідчення водія українці тепер можуть і в Стамбулі

Укрінформ
Громадяни України тепер можуть відновити у Стамбулі втрачене чи викраде посвідчення водія в ДП "Документ.

Про це повідомляє пресслужба Головного сервісного центру МВС, передає Укрінформ.

"Відтепер наші співгромадяни, які змушені були на час війни шукати прихисток в Туреччині, можуть відновити своє втрачене чи викрадене українське посвідчення водія. Нагадаємо, до цього моменту українці могли лише обміняти наявний у них пластиковий бланк посвідчення", – заявили у ГСЦ.

Зазначається, що зробити це можна за адресою: Londra Asfaltı E-5 Karayolu Üzeri, Airport AVM, 34158 Bakırköy/İstanbul, Türkiye. Послуга з відновлення посвідчення водія надається за таким графіком: вт-пт: 10:00-17:00; сб: 10:00-15:30; нд, пн — вихідні.

Читайте також: МВС пояснило, у яких країнах можна обміняти українське посвідчення водія

"Відновити посвідчення водія можна після пошкодження документа або ж коли документ непридатний для подальшого користування (зіпсоване, записи не читаються тощо); втрати; викрадення", – поінформували у ГСЦ.

Записатися на відновлення посвідчення водія можна в електронну чергу та в порядку "живої" черги.

Для цього необхідно подати пакет документів: паспорт громадянина України із зазначеним зареєстрованим місцем проживання (якщо паспорт у форматі ID-картки без відомостей про реєстрацію місця проживання, то надається відповідний витяг); довідка платника податків; документ, що підтверджує зміну особистих даних (наприклад, свідоцтво про реєстрацію шлюбу тощо) у разі зміни персональних даних.

Читайте також: Мінцифри розпочинає бета-тестування послуги заміни посвідчення водія в «Дії»

Зазначається, що у майбутньому для українців, які перебувають за кордоном, буде розширено перелік послуг сервісних центрів МВС.

Як повідомлялося, станом від початку року понад 642 тис. українців обміняли посвідчення водія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-