Стартував другий етап проєкту з підтримки ветеранів: як отримати ₴16 тисяч допомоги

Стартував другий етап проєкту з підтримки ветеранів: як отримати ₴16 тисяч допомоги

Відео
Укрінформ
Стартував другий етап спільного проєкту Мінветеранів та Червоного Хреста України з підтримки ветеранів, які отримали інвалідність І або ІІ групи. 

Про це повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів, передає Укрінформ. 

"Відсьогодні наступні 15 тисяч заявників можуть подати заяву на отримання грошової допомоги через інформаційний ресурс Е-ветеран", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що проєкт поширюється на повнолітніх громадян України, яким відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи, та відомості про яких внесені до Єдиного державного реєстру ветеранів війни.

"Особи з інвалідністю І або ІІ групи зможуть отримати одноразову грошову допомогу одним платежем на банківський рахунок заявника у розмірі 4 000 гривень на місяць. Виплати будуть здійснюватися протягом чотирьох місяців незалежно від отримання ними інших видів допомоги", - зауважують у міністерстві.

Читайте також: Рада змінила дату разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань

У Мінветеранів підкреслюють, що докладна інструкція щодо подання заяви міститься в відео

Як повідомляв Укрінформ, ветерани, які отримали інвалідність внаслідок війни, станом на 28 лютого подали 10 тисяч заяв на отримання грошової допомоги від Червоного Хреста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-