Наєв зустрівся з учасниками дитячої волонтерської організації «Крихітки»

Наєв зустрівся з учасниками дитячої волонтерської організації «Крихітки»

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв зустрівся з членами підліткової волонтерської організації “Крихітки”.

Як передає Укрінформ, про це Командування Об'єднаних Сил ЗС України повідомляє у Фейсбуці.

"Свою активну діяльність діти розпочали влітку минулого року і за цей час їм вдалося вже зібрати понад 230 тисяч гривень. Ставлять перед собою мету і впевнено йдуть до неї. Остання – зібрати кошти на протезування колінного суглоба пораненого на війні земляка", - ідеться у повідомленні.

Благодійний ярмарок – їхній найяскравіший проєкт: самі виготовляють різні ласощі, а потім їх продають. На останньому було зібрано близько 20 тисяч гривень.

Як тільки генерал-лейтенант Сергій Наєв дізнався про “Крихіток” та їхню допомогу армії, захотів особисто познайомитися з ними та подякувати кожному.

Читайте також: Львівські пластуни придбали БТР для тероборони на польському ОLX

"Юне покоління волонтерів – це наші “янголи війни”, яким іноді все вдається краще, ніж дорослим, бо вони щиріші, їм вірять, до них дослухаються. Саме за ними наше майбутнє і вони самі його будують, впевнено й рішуче, роблячи великі добрі справи", – наголосив під час зустрічі з підлітками командувач.

За словами Наєва, з таким молодим поколінням ми обов’язково подолаємо ворога й разом відбудуємо країну.

"Ваша допомога є доречною та дуже важливою підтримкою для військовослужбовців. Вона мотивує до боротьби з ворогом за наше мирне життя. Дякую Вам за щирі серця, за те, що ви робите. У нас попереду ще багато справ після того, як звільнимо Україну від ворога", – зазначив командувач.

Читайте також: У Мукачеві пластуни зіграли вертеп із Залужним та путіним-Іродом

Як повідомляв Укрінформ, monobank проведе благодійний збір, під час якого можна буде виграти одну із 500 пачок солі від ДП "Артемсіль".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-