Президент підписав низку законів, спрямованих на захист українців

Президент підписав низку законів, спрямованих на захист українців

Укрінформ
Володимир Зеленський підписав закони про гарантії безпеки для журналістів, допомогу внутрішньо переміщеним особам та захист цивільного населення.

Про це він сказав у своєму відеозверненні за підсумками 158-го дня війни передає Укрінформ.

«Підписав сьогодні декілька важливих законів, зокрема закон щодо надання додаткових гарантій захисту працівникам засобів масової інформації, які працюють в районах ведення бойових дій. Це посилить захист наших журналістів. Закон щодо забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб – ліквідовуються бюрократичні бар’єри, які обмежували допомогу людям. Закон щодо захисту цивільного населення у разі надзвичайних ситуацій і воєнних дій», - сказав він.

Читайте також: Ворог перекидає сили на південь України, але це йому не допоможе - Зеленський

Заразом, за словами Президента, він підписав акт, «який створює умови для комплексної термомодернізації будівель і спрощує процес відновлення житлового сектору, пошкодженого ударами окупантів»,

Президент наголосив, що українці попри все мають стояти на своєму: захищати державу і дбати один про одного, підкресливши, що "стратегічно у росії немає шансів перемогти в цій війні, і потрібно триматися, щоб на тактичних рівнях держава-терорист відчувала свій програш".

Читайте також: Зеленський: Україна й наші люди могутніші за будь-які російські ракети

«Чим ефективнішими ми будемо у цьому, всі ми – громадяни України, тим швидше ми досягнемо перемоги. Дякую всім, хто воює за Україну. Слава Україні!», - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю Президент Володимир Зеленський висловив співчуття у зв'язку із загибеллю генерального директора «Нібулону» Олексія Вадатурського та його дружини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-