Випускникам нагадали, що до 7 червня треба підтвердити участь у мультипредметному тесті

Випускникам нагадали, що до 7 червня треба підтвердити участь у мультипредметному тесті

Укрінформ
Випускникам шкіл для складання національного мультипредметного тесту до 7 червня слід на своїх інформаційних сторінках підтвердити участь та вибрати населений пункт.

Як передає Укрінформ, про це Український центр оцінювання якості освіти повідомляє у Телеграмі.

“Щоб узяти участь у національному мультипредметному тесті, потенційні учасники мають обов'язково дотримуватися такого алгоритму: з 20 травня до 7 червня на своїх інформаційних сторінках підтвердити бажання проходити тестування й вибрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, у якому (або поблизу з яким) учасник/учасниця планує перебувати в період проведення НМТ”, - ідеться в повідомленні.

Випускники, які у визначений період не підтвердять участі у НМТ, не зможуть брати участі в основній сесії тестування.

З 21 червня до 7 липня потрібно вдруге обов’язково на інформаційній сторінці вибрати населений пункт, де учаснику було б зручно проходити НМТ.

Читайте також: Мультипредметний тест пройде в три сесії у 20 областях і Києві

Для того, щоб бути правильно поінформованим/поінформованою щодо складання НМТ, варто читати повідомлення на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти та не довіряти неперевіреним джерелам.

Також інформацію можна отримувати і за допомогою Телеграм-каналу Українського центру.

Як повідомляв Укрінформ, 17 травня Міністерство освіти і науки України затвердило перелік населених пунктів, де буде сформована попередня мережа тимчасових екзаменаційних центрів для проведення національного мультипредметного тесту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-