Укрпошта обмежила продаж марок про «русскій воєнний корабль» через ажіотаж

Укрпошта обмежила продаж марок про «русскій воєнний корабль» через ажіотаж

Укрінформ
АТ "Укрпошта" обмежила продаж пам'ятних марок «Русскій воєнний корабль, іді …!» в одні руки через великий попит. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

"Шановні клієнти, у зв’язку з великим ажіотажем навколо марки «Русскій воєнний корабль, іді …!» та щоб забезпечити можливість якомога більшій кількості людей придбати пам’ятну марку, Укрпошта вводить обмеження на купівлю марок", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Черга більша, ніж за айфоном: українці купують марки з російським кораблем

Так, відсьогодні продаж марки здійснюватиметься за принципом не більше п'яти листів (в одному листі 6 марок) сукупно обох номіналів одному клієнту. При цьому в інтернет-магазині можна придбати не більш як три листи марок на одне замовлення.

"Оскільки окремі клієнти через інтернет-магазин сформували великі замовлення (максимальне замовлення зафіксоване у розмірі 38 тис. марок в одні руки), попередні замовлення марки через інтернет-магазин будуть скасовані, про що клієнти отримають окреме повідомлення", - повідомили у компанії.

Читайте також: Українська марка з «кораблем» стала темою популярного у США ток-шоу - Смілянський

Зазначається, що замовлення для офіційних делегацій, фондів тощо у кількості більше п'яти листів розглядатимуться Укрпоштою в індивідуальному порядку.

Укрпошта не змінює вартість марки. Номінал марки – 23 гривні по Україні та 45 гривень для відправки за кордон - залишається незмінним.

Як повідомлялося, Укрпошта 12 квітня ввела в обіг першу українську поштову марку в умовах воєнного стану «Русскій воєнний корабль, іді…!».

У конкурсі на дизайн марки, який було оголошено 1 березня, взяли участь майже 500 художників. Переможцем народного голосування став ескіз українського художника Бориса Гроха.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-