Зеленська в інтерв’ю Zeit: Переслідування моєї сім’ї схоже на низькопробний бойовик

Зеленська в інтерв’ю Zeit: Переслідування моєї сім’ї схоже на низькопробний бойовик

Укрінформ
Перша леді України Олена Зеленська дала інтерв’ю німецькому виданню Zeit, у якому розповіла про те, як і чим живе під час повномасштабної війни з рф.

Zeit виставив інтерв’ю німецькою та російською мовами, передає Укрінформ.

Зеленська зазначила, що вже більше місяця її родина, яка фігурує в російських «списках на знищення», живе у спотвореній реальності, що здається страшним сном, від якого хочеться прокинутися.

«Те, що мене та мою сім'ю тепер переслідують, схоже на низькопробний бойовик», — сказала дружина Президента. Вона розуміє, що росіяни хочуть чинити тиск на її чоловіка, загрожуючи його родині. «Це реалістичний план, тому ми маємо дуже сильну охорону», — сказала Зеленська.

Вона зізналася, що боїться читати щоденники матері з Маріуполя, яка пише своєму синові: «Я проживу ще день»; що найбільше хвилюється за мешканців Маріуполя, Харкова, а також Ірпеня та Бучі, інших міст, люди в яких продовжують сидіти у підвалах, бо на вулиці їх застрелять.

Мужність у першу леді вселяє, за її словами, те саме, що допомагає і мільйонам українців: «віра в нашу армію та в нашу перемогу, надія на вільне та блискуче майбутнє, а також любов до України».

Зеленська також розповіла, як пояснює своїм дітям, що відбувається, і порадила, як знайти правдиві факти про війну та не стати жертвою фейків.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-