Дані громадян про підозрілих осіб перевіряє міжвідомчий штаб поліції, розвідки і ЗСУ

Дані громадян про підозрілих осіб перевіряє міжвідомчий штаб поліції, розвідки і ЗСУ

Укрінформ
Інформацію від громадян щодо підозрілих осіб вивчає і звіряє з кількох джерел міжвідомчий штаб поліції, розвідки і Збройних сил України.

Про це у ефірі українських телеканалів заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Можу сказати, що я дійсно вдячний усім небайдужим громадянам, які наразі надають інформацію і нашим ЗСУ, і Нацполіції, і розвідці щодо перебування підозрілих осіб. Наразі ми налагодили роботу, у нас міжвідомчий штаб – між поліцією, розвідкою і ЗСУ, який вивчає ці випадки, звіряє з кількох джерел і реагує на всі обґрунтовані випадки таких інформацій, де є підозрілі особи або особи, які можуть бути ідентифіковані як диверсійні групи», - уточнив він.

Монастирський поінформував, що правоохоронці наразі ліквідують такі ДРГ і у Києві, і у інших містах України.

«І, як ви бачите, повідомлення про це є, але по великому рахунку ми – я маю на увазі, і поліція, і СБУ – вдало боремося з цим явищем. Фактично допомога кожного громадянина дуже потрібна, і попри те, що ми отримуємо сотні і тисячі таких повідомлень, все ж таки саме на них ми ґрунтуємося, реагуючи так чи інакше на небезпеку», - уточнив глава МВС.

Відповідаючи на питання, він зазначив, що в усіх містах, які наразі контролює українська влада, працює і патрульна поліція, і інші об’єднані підрозділи поліції. За його словами, ці правоохоронці патрулюють і вдень, і вночі, виявляють злочини, ловлять мародерів.

«Їх (мародерів – ред.) також ловлять і громадяни. Тут також хочу подякувати і громадянам, і працівникам поліції, які тут допомагають», - поінформував міністр.

З 24 лютого російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-