Як отримати пенсію, якщо ви змінили місце проживання

Як отримати пенсію, якщо ви змінили місце проживання

Укрінформ
Профінансовані пенсії, які виплачуються через банки, з датою виплати до 20 березня, і які виплачуються через Укрпошту - до 25 березня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Урядовий портал.

Зазначається, що на виплату пенсій у березні вже спрямовано 38,3 млрд грн, із них через: уповноважені банки –27,7 млрд грн та АТ “Укрпошта” – 10,6 млрд грн.

Для людей, які отримували пенсію через Укрпошту за місцем проживання, і були вимушені переміститись, забезпечена можливість отримати пенсію там, де зручно, шляхом переказу коштів без відкриття рахунка в АТ “Укрпошта” або АТ “Ощадбанк”.

Для цього необхідно звернутись та повідомити про зміну місця проживання і бажання отримати пенсію грошовим переказом:

- до Пенсійного фонду України (особисто, телефоном або через електронний кабінет),

- або на «гарячу лінію» Укрпошти.

Люди, які отримують пенсію на рахунки у банках, продовжать її отримувати на ті ж самі рахунки. Їм нікуди звертатись не потрібно.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів ухвалив механізм нарахування різних видів соціальних виплат у населених пунктах, де через бойові дії не можуть працювати органи соцзахисту.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-