Поліція виїжджала до маєтку Медведчука через повідомлення про вивезення зброї

Поліція виїжджала до маєтку Медведчука через повідомлення про вивезення зброї

Укрінформ
Поліція у понеділок, 21 лютого, виїжджала до маєтку нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, бо отримала інформацію про вивезення зброї.

Про це повідомив у коментарі Укрінформу заступник очільника Нацполіції Олександр Фацевич під час пресконференції "Безпека держави: робота поліції в умовах посиленого режиму".

“Ми приїхали перевіряти. Це не було пов’язане з паном Медведчуком, але ми знаємо, що він має певні обмеження і має знаходитися за місцем проживання. Була інформація, що у невідомих осіб знаходиться зброя. Ми перевірили. Ця інформація не підтвердилася”, - сказав він.

Читайте також: Розгляд скарги на домашній арешт Медведчука відклали на 23 лютого

Як повідомляв Укрінформ, 21 лютого до будинку Медведчука виїжджали правоохоронці, оскільки з’явилася інформація, що він може виїхати з країни. Також повідомлялося, що невідомі особи виносили з будинку речі в мікроавтобуси. За інформацією правоохоронців, Медведчук наразі перебуває за місцем проживання.

Народний депутат Віктор Медведчук перебуває під домашнім арештом у межах двох кримінальних справ - щодо видобутку нафти і газу в Чорному морі й стосовно сприяння діяльності терористичної організації через поставки вугілля з тимчасово окупованих територій Донбасу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-