Шкарлет заспокоює - освітній процес в Україні не призупинятимуть

Шкарлет заспокоює - освітній процес в Україні не призупинятимуть

Укрінформ
Заклади освіти продовжують роботу у звичному режимі, освітній процес триває і жодних рішень про його призупинення немає, заявляє міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Телеграмі.  

За словами міністра, в соціальних мережах та засобах масової інформації останнім часом шириться "значна кількість повідомлень дезінформаційного змісту, що призводить до панічних настроїв у суспільстві".

У зв'язку із цим очільник Міносвіти закликав кожного "зберігати спокій та тверезо аналізувати" все, що лунає сьогодні в інформаційному просторі України та за її межами.

"Наголошую, що заклади освіти, як і раніше, продовжують свою роботу у звичному режимі, освітній процес триває і ніяких рішень про його призупинення немає! Формат навчання в різних регіонах залежить винятково від рівня епіднебезпеки", - підкреслив Шкарлет.

Читайте також: Ткаченко закликає українців не вестися на «лякалки» і перевіряти новини

Міністр закликав громадян довіряти інформації лише з офіційних джерел, зокрема каналам комунікації Генерального штабу Збройних сил України, Міністерства оборони, уряду та Офісу Президента.

Як повідомляв Укрінформ, у Службі безпеки України заявили, що нагнітання паніки є черговою потужною хвилею гібридної війни, та відзначили, що в межах своєї компетенції СБУ постійно аналізує різні сценарії розвитку подій і має чіткий план дій на кожен із них.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-