У поліції розповіли про розслідування загибелі депутата Полякова

У поліції розповіли про розслідування загибелі депутата Полякова

Ексклюзив
Укрінформ
Столична поліція продовжує розслідування у кримінальному провадженні за фактом загибелі народного депутата України Антона Полякова.

Про це йдеться у відповіді слідчого управління Головного управління Національної поліції у Києві на інформаційний запит Укрінформу.

«За фактом смерті 08.10.2021 р. народного депутата України Антона Полякова слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у м. Києві здійснюється досудове розслідування в окремому кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі вживаються всі необхідні заходи, спрямовані на повне та неупереджене дослідження обставин смерті Полякова.

Читайте також: Загибель депутата Полякова: підозр у справі ще нікому не оголошували

Як повідомляв Укрінформ, вночі 8 жовтня у Дніпровському районі Києва виявили мертвим народного депутата Антона Полякова. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, лікарі «швидкої» намагалися його реанімувати, але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою «природна смерть».

Читайте також: Копії матеріалів розслідування смерті Полякова передали ТСК Ради

Розтин показав, що смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. 

Згодом у МВС заявили, що в організмі депутата було виявлено наркотичні речовини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-