Епіфаній уперше прийшов на зустріч Гройсмана із радою церков

Епіфаній уперше прийшов на зустріч Гройсмана із радою церков

Фото, відео
Укрінформ
Духовність та свобода віросповідання в Україні робить по-справжньому сильною нашу країну у непростий час збройної агресії Росії.

Про це сказав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час вступного слова на зустрічі у Клубі Кабміну з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ствердження духовності та свободи віросповідання - це те, що робить нашу країну по-справжньому сильною у непростий час протистояння, у час збройної агресії Росії проти нашої держави, відновлення територіальної цілісності держави", - сказав Гройсман.

Засідання Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій / Фото: Мусієнко Владислав

Він наголосив, що ряд важливих рішень, які влада приймає з точку зору реформування країни, знаходять підтримку у духовенства і "це також надихає на подальші зміни в країні".

Гройсман привітав на засіданні предстоятеля Православної церкви України митрополита Епіфанія, зазначивши: "Це перше засідання, яке ми проводимо разом ( з Епіфанієм - ред.) і думаю, що це всіх надихає".

Читайте також: На Житомирщині вже 33 релігійні громади перейшли до Єдиної церкви

Очільник уряду зауважив, що важливо проводити якісні системні діалоги між релігійними організаціями і виконавчою владою.

Відео: @VGroysman

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-