Суд обрав запобіжні заходи трьом підозрюваним у розкраданні 93 мільйонів УЗ

Суд обрав запобіжні заходи трьом підозрюваним у розкраданні 93 мільйонів УЗ

Укрінформ
Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжні заходи для трьох підозрюваних у незаконному заволодінні 93, 2 млн грн ПАТ “Укрзалізниця” — двох відправили під нічний домашній арешт, ще одному призначили заставу у майже 2 млн.

Про це повідомляється на сторінці САП у Facebook.

“17 січня 2019 року за участю прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури слідчими суддями Солом’янського районного суду міста Києва обрано запобіжні заходи трьом особам, затриманим за підозрою у заволодінні 93,2 млн гривень філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сторона обвинувачення просила суд обрати затриманим запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з визначенням суми застави залежно від ролі кожного у вчиненні вказаного злочину та їх майнового стану.

Читайте також: НАБУ повідомило про підозру ще шістьом посадовцям Укрзалізниці

“Проте, слідчими суддями стосовно двох підозрюваних осіб обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту, ще одній особі обрано заставу в розмірі 1,921 млн гривень. Також при обранні запобіжного заходу суд визначив підозрюваним процесуальні обов’язки, передбачені ст.194 КПК України”, - уточнюється у повідомленні.

У САП заявили, що питання про подання апеляційних скарг будуть вирішені після отримання повного тексту цих ухвал.

Як повідомлялося, 17 січня детективи НАБУ повідомили про підозру сімом особам у справі про заволодіння 93, 28 млн грн Укрзалізниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-