У Брюсселі чекають на перший український

У Брюсселі чекають на перший український "безвізовий рейс"

Укрінформ
Українські дипломати у Брюсселі готові надати необхідну допомогу громадянам України, які у перший день безвізового режиму з ЄС прибудуть до бельгійської столиці.

Про це у коментарі власному кореспонденту Укрінформу у Брюсселі повідомив Надзвичайний і Повноважний Посол України у Королівстві Бельгія, представник України при Євросоюзі Микола Точицький.

"У неділю ми у Брюсселі зустрічатимемо так званий перший "безвізовий рейс" (до Брюссельського національного аеропорту – ред.). Понад 150 українців прибудуть до столиці інституцій Європейського Союзу, відвідають історичні пам’ятки бельгійської столиці", - зазначив посол.

Для туристів з України також будуть організовані відвідання виставок українських митців, які проходять у центрі Брюсселя.

"Українські дипломати, у першу чергу консульська служба, працюватимуть у посиленому режимі, щоб надавати максимальне сприяння нашим громадянам", - відзначив дипломат.

За словами Точицького, окрім заходів з нагоди першого дня безвізу 11 червня, у Брюсселі упродовж червня заплановано ще кілька українських культурно-мистецьких подій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-