Червоний Хрест пропонує допомогу в ідентифікації загиблих в АТО

Червоний Хрест пропонує допомогу в ідентифікації загиблих в АТО

Укрінформ
Представники делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні спільно з Міністерством оборони України допомагатимуть родинам військовослужбовців, які загинули в АТО, та долучаться до роботи в проекті "Евакуація 200".

Про це сказав речник Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Представники делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні готові долучитися до процесу ідентифікації тіл загиблих військовослужбовців та інформаційно-психологічного супроводження членів сімей, родичі яких загинули у районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей", - сказав Гуцуляк. 

Він також додав, що за планами співпраці Міністерства і Міжнародного Комітету Червоного Хреста  робота проводитиметься комплексно з усіма відповідними міністерствами і відомствами.

"Після узгодження всіх пропозицій кожному міністерству та відомству будуть визначені завдання, спрямовані на створення комплексного підходу до вирішення питань ідентифікації та інформаційно-психологічного супроводження членів сімей зниклих безвісти та загиблих військовослужбовців", - додав Гуцуляк.

Речник МОУ також зазначив, що представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста застосовуватимуть комплексний науковий підхід до ідентифікації людини в складних обставинах та випадках. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-