Поліція відпустила підозрюваних у стрільбі з балкона

Поліція відпустила підозрюваних у стрільбі з балкона

Укрінформ
Чоловіки, затримані за підозрою у стрільбі з балкона багатоповерхового будинку на Олексіївському житловому масиві в Харкові, після опитування в поліції відпущені додому.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний спеціаліст відділу комунікацій Головного управління НП в Харківській області Олександра Алексєєва.

"В ніч з 21 на 22 січня в поліцію надійшло повідомлення про те, що на Олексіївському житловому масиві нібито чути постріли. Екіпаж патрульної служби виявив на сходовому майданчику будинку по вул. Целіноградській двох чоловіків. Поряд з ними лежали чотири гільзи, попередньо, калібру 5,45 А-39", - зазначила Алексєєва.

За її словами, патрульні викликали на місце події слідчих, а підозрюваних доставили в райвідділ поліції.

"Чоловіки розповіли, що в цей день зустрічалися сім'ями. Коли вийшли палити на майданчик, їх патрульні затримали і відвезли у відділ поліції. Затримані зазначили, що ніякої стрілянини не здійснювали, і що це за гільзи, їм невідомо", - додала Алексєєва.

За її словами, опитані мешканці будинку сказали, що пострілів не чули.

"Гільзи відправлені на експертизу. Інформація зареєстрована в Журналі єдиного обліку правопорушень. Затриманих після опитування відпустили", - пояснила Алексєєва.

Як повідомляв раніше Укрінформ з посиланням на патрульну поліцію, в ніч на 22 січня було затримано трьох чоловіків, які відкрили стрілянину з автомата з балкона багатоповерхівки на Олексіївському житловому масиві в Харкові. На місці знайдені гільзи, попередньо, калібру 5,45 мм. При затриманні чоловіки вели себе агресивно, намагалися накинутися на поліцейських. Патрульні застосували фізичну силу і наручники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-