Командування ВДВ передало естафету #22PushupChallenge Генеральному штабу

Командування ВДВ передало естафету #22PushupChallenge Генеральному штабу

Відео
Укрінформ
Особовий склад Командування Високомобільних десантних військ Збройних Сил України взяв участь у флешмобі #22PushupChallenge на підтримку учасників бойових дій, які повернулися із зони проведення АТО.

Про це повідомляє прес-служба Командування ВДВ.

"Разом з підпорядкованими офіцерами Командування ВДВ, здійснювали віджимання Герої України - командувач Високомобільних десантних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський та начальник штабу - перший заступник командувача ВДВ генерал-майор Андрій Ковальчук. Також до флешмобу десантників приєдналися відомий український автогонщик і волонтер Олексій Мочанов та володар титулу "Найсильніша людина світу" Василь Вірастюк", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що саме цифра "22" фігурувала у статистиці кількості самогубств серед ветеранів військових конфліктів та бойових дій Збройних Сил США. Аби привернути увагу суспільства до цієї проблеми, було запроваджено флешмоб, умовою якого стало 22-разове віджимання протягом 22 днів. Згодом ця естафета перейшла і до армій європейських країн, в тому числі і України.

Як зазначив командувач ВДВ ЗСУ, таким чином на європейський манер зроблено спробу привернути увагу українського суспільства до проблем, які, на жаль, переслідують учасників бойових дій. "Я з гордістю можу заявити, що жоден військовослужбовець Високомобільних десантних військ, офіцер чи звичайний солдат, внаслідок отриманих поранень чи каліцтв - ще не був без його особистого бажання звільнений з військової служби. Ми всім знаходимо роботу та застосування, щоб вони могли передавати свій бойовий та життєвий досвід, і своїм прикладом демонструвати, що таке «десантний дух» та любов до своєї Батьківщини", - відзначив генерал-лейтенант Михайло Забродський.

"Генерали та офіцери Командування ВДВ виконали дану естафету флешмобу #22PushupChallenge та передали її особовому складу Генерального штабу Збройних Сил України", - зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-