Балчун каже, що роботу Укрзалізниці вдалося покращити

Балчун каже, що роботу Укрзалізниці вдалося покращити

Укрінформ
Керівник ПАТ “Укрзалізниця” Войцех Балчун заявив, що його команді вдалося значно покращити результати роботи “Укрзалізниці”, незважаючи на умови саботажу, провокацій, та внутрішнього опору.

Про це Балчун написав у Фейсбуці.

“Пан міністр (Омелян – Ред.) остаточно незадоволений, а пан Прем’єр задоволений. Об’єктивні результати є, і це було відзначено паном Прем’єром й експертами, і за це щиро дякую. З висловлювань пана міністра (Омеляна - Ред.) я дізнався учора, що не можна ефективно повернутися до бізнесу, якщо раніше було віддано перевагу музиці, що я лише грав концерти і так далі”, - написав Балчун.

Він зазначив, що, по-перше, ці аргументи не мають нічого спільного з його професійною діяльністю. “По-друге, за останні сім місяців я працював щодня по 12-14 годин і страждав від того, що мало присвячував часу музиці. По-третє, я функціонував в екстремально складних умовах саботажу, провокацій, внутрішнього опору, чорного піару, введення в оману, щоб ми (команда Балчуна – Ред.) якомога пізніше, або й взагалі не зорієнтувалися у ситуації в компанії”, - зауважив Балчун.

Він додав, що попри усе це, йому вдалося стабілізувати компанію і значно покращити її результати.

“Те, що я пережив неможливо передати словами. На жаль, у мене поганий характер – я не з тих, хто легко здається...” - підсумував Балчун.

“Укрзалізниця” завершила 2016 рік з 303 млн гривень прибутку. Для порівняння: 2015 рік компанія завершила із втратами на понад 16 млрд грн.

Кабінет міністрів на позачерговому засіданні 18 січня затвердив новий статут ПАТ "Укрзалізниця", згідно з яким Міністерство інфраструктури втрачає право бути органом управління. Компанію передали під управління Кабінету міністрів.

Балчун є фронтменом рок-гурту Chemia (Хімія – Ред.). На своїй сторінці Балчун повідомив, що група у березні-квітні зіграє серію концертів у польських містах. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-