Київські ліцеїсти вшанували пам'ять полеглих «кіборгів»

Київські ліцеїсти вшанували пам'ять полеглих «кіборгів»

Фото
Укрінформ
У Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна відбулося вшанування пам'яті загиблих захисників Донецького аеропорту.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

«На захід були запрошені легендарні «кіборги»: старший лейтенант Ігор Задорожний, старший лейтенант Тарас Балан, лейтенант Сергій Голяка, старшина Анатолій Свирид, молодший сержант Олексій Бабінець. Ліцеїсти були приємно вражені можливістю поспілкуватися з сучасними Героями, подвиги яких назавжди увійдуть в історію незалежної та цілісної України», - йдеться в повідомленні.

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, який є частим гостем у Київському військовому ліцеї, у своїй промові зазначив, що подвиг «кіборгів» - це подвиг справжніх патріотів своєї держави.

Особовий склад 5 навчальної роти підготував для присутніх патріотичний виступ, який підкреслив той факт, що молоде покоління з глибокою повагою ставиться до подвигу захисників та бере приклад зі справжніх воїнів Збройних сил України.

Начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна Герой України генерал-майор Ігор Гордійчук та запрошені гості вшанували пам'ять полеглих і поклали квіти до пам'ятного знаку, присвяченого випускникам навчального закладу, які віддали життя за свободу та незалежність України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-