"Корабель молодих лідерів світу": делегація України вирушила до Токіо

Фото
Укрінформ
Команда з 11 молодих українців вперше вирушила представляти нашу країну під час міжнародного заходу уряду Японії "Корабель молодих лідерів світу" (Ship for world youth leaders program).  

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в понеділок з Міжнародного аеропорту "Бориспіль".

За планами організаторів, молоді українці разом з більше ніж 200 учасників програми з різних куточків світу протягом 45 днів відвідають Японію, Нову Зеландію та Республіку Фіджі. Зокрема, з 16 січня вони перебуватимуть в Японії впродовж 10 днів. Для учасників програми буде організовано низку різноманітних лекцій, а також проживання в японських родинах. А з 29 січня по 3 березня пройде так звана морська тренінгова сесія, впродовж місяця молодь перебуватиме на кораблі в Тихому океані.

Учасники програми під час освітньої подорожі, за інформацією організаторів, заспівають різдвяний хіт "Щедрик", декламуватимуть вірші Тараса Шевченка трьома мовами, вчитимуть плести ляльки мотанки, вишивати, а також частуватимуть усіх охочих національними українськими стравами.

Довідково. Молоді представники з Україні вперше візьмуть участь у програмі уряду Японії "Корабель молодих лідерів світу". Україна була обрана однією з учасниць програми, оскільки цього року відзначається 25-та річниця встановлення дипломатичних відносин між двома країнами, а також 2017 рік в Україні за указом Президента визначено як рік Японії в Україні.

Вся команда молодих лідерів України в Японії буде вдягнена у форму, розроблену для Олімпійської збірної України.

Загалом у програмі візьме участь близько 240 молодих людей, з яких 120 - японці, а решта - представники інших країн, цього року і України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-