У Полторака звітують, що кошти на оборонку дарма не пропали

У Полторака звітують, що кошти на оборонку дарма не пропали

Укрінформ
Міністерством оборони України виконані на 100% зобов'язання та використано понад 95% коштів держбюджету, які були виділені на матеріально-технічне забезпечення ЗСУ.

Про це повідомляє Міністерство оборони України у своєму роз'ясненні щодо використання бюджетних коштів на забезпечення військ у 2016 році  

"Станом на 24 грудня 2016 року Міністерством оборони України виконані на 100% зобов'язання та використано понад 95% коштів державного бюджету, які були виділені на матеріально-технічне забезпечення Збройних сил України", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією МОУ, використання коштів йде планово, відповідно до укладених контрактів та у залежності від поставки продукції.

"На сьогоднішній день невикористаними залишаються 1,3 млрд гривень, які надійшли у Міністерство оборони України в середині грудня поточного року. Відповідно до складеного графіку зазначений фінансовий ресурс буде реалізовано до кінця 2016 року у повному обсязі", - повідомили в департаменті фінансової та економічної діяльності Міноборони. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-