На новорічні свята Укрзалізниця запустить 24 додаткові поїзди

На новорічні свята Укрзалізниця запустить 24 додаткові поїзди

Укрінформ
ПАТ «Укрзалізниця» на новорічні свята призначила 24 додаткові поїзди, які курсуватимуть з центральних і східних регіонів країни на Захід.

Про це на брифінгу заявив заступник начальника Департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення «Укрзалізниці» Олександр Красноштан, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На сьогодні призначено продажі на 24 додаткові поїзди, які курсують за найбільш популярними напрямками. Перш за все з центральних і східних регіонів країни на Захід», - сказав він.

За словами Красноштана, на сьогодні є можливість виїзду в усіх напрямках, проте квитки на фірмові поїзди вже продані.

«Є дефіцит квитків на регулярні нічні поїзди та на фірмові, але це є пікові перевезення. Фірмові поїзди на сьогодні продані», - зазначив він.

За словами Красноштана, цьогоріч, аби забезпечити можливість українцям відпочити під час новорічних свят, Укрзалізниця вводить оборотні поїзди.

«Тобто, одним складом перевозимо вдвічі більше пасажирів у міста відпочинку та в зворотному напрямку», - зауважив посадовець.

Після новорічних свят, коли пік перевезень завершиться через брак попиту на ці поїзди, вони не будуть курсувати, зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-