Прикордонників перевіряють на причетність до схеми з сирійськими нелегалами

Прикордонників перевіряють на причетність до схеми з сирійськими нелегалами

Укрінформ
Держприкордонслужба спільно з військовою прокуратурою перевіряє причетність військовослужбовців-прикордонників до злочинної схеми незаконного переправлення іноземців за підробленими документами через державний кордон України.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Так, наприкінці листопада від словацьких колег стало відомо про викриття ними каналу незаконного переправлення громадян Сирії за чеськими та словацькими паспортами і затримання кількох інспекторів, які підозрюються у причетності до цієї злочинної схеми. Для підрозділів внутрішньої безпеки Держприкордонслужби це стало підставою для початку службової перевірки щодо можливої причетності до цієї злочинної діяльності і військовослужбовців-прикордонників", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до військової прокуратури вже направлено повідомлення про ознаки вчинення злочину та причетність до схеми принаймні одного військовослужбовця. Можливе залучення до злочинної діяльності ще кількох військовослужбовців перевіряється вже спільно з військовою прокуратурою. У разі, якщо їхня причетність до незаконної діяльності буде встановлена, в залежності від ступеню залучення, на них чекає дисциплінарна або кримінальна відповідальність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-