Під Радою профспілки вимагають посилити соцзахист

Під Радою профспілки вимагають посилити соцзахист

Укрінформ
Учасники Всеукраїнської акції профспілок проводять під Верховною Радою кількатисячний мітинг з вимогою посилити соціальний захист працівників та інших категорій населення в умовах зростання цін на енергоносії та тарифів на житлово-комунальні послуги.

Члени профспілкових організацій пройшли організованою колоною від Кабінету міністрів до парламенту, щоб висловити народним депутатам свою позицію напередодні прийняття Держбюджету на 2017 рік, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Учасники акції вимагають від парламентаріїв до прийняття бюджету скасувати низку законопроектів, які, на їх переконання, погіршують соціальні стандарти життя українців, і врахувати у Держбюджеті видатки на реалізацію державних соціальних гарантій та недопущення зниження рівня життя населення.

Перед початком мітингу активісти виставили навпроти дверей Верховної Ради відра з номерами законопроектів, які вони вимагають скасувати.

Активісти скандують «Зарплату, роботу, гідне життя!», подекуди чути вигуки «Ганьба!».

Втім, мітингувальники поводяться загалом досить мирно, підтягуються до основної сцени, що знаходиться навпроти будівлі Верховної Ради, роблять переклички та фотографуються. Поблизу Кабінету Міністрів чергує карета швидкої допомоги. Навколо будівлі Верховної Ради вишикувалися охоронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-