Трагедія у Княжичах: Троян ще не приймав рішення щодо працівників ДСО

Трагедія у Княжичах: Троян ще не приймав рішення щодо працівників ДСО

Укрінформ
Тимчасово виконуючий обов'язки голови Національної поліції України Вадим Троян заявив, що він наразі не приймав рішення про відсторонення від виконання обов'язків працівників Державної служби охорони внаслідок трагедії 4 грудня в селі Княжичі.

Про це він заявив у середу на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я тільки сьогодні заслухав їх службу і визначився по їх інструкціях, хто і що повинен був робити. Щоб не накаляти ситуацію, вчора я не приймав ніяких рішень у рамках служби ДСО (Департамент поліції охорони Нацполіції України. - Ред.)», - сказав він, відповідаючи на запитання члена комітету Віталія Купрія, чи були відсторонені від служби працівники ДСО.

При цьому Троян пояснив свою позицію тим, що вчора, 6 грудня, відбувся похорон правоохоронців ДСО, які загинули в Княжичах, і були проблеми з видачею їх тіл рідним.

Водночас, Троян зазначив, що він підписав наказ про відсторонення всіх 25 осіб, які брали участь у спецоперації в Княжичах, серед них 5 керівників і 20 чоловік особового складу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-