Реабілітація воїнів АТО: Рева каже, справа про зловживання не рухається

Реабілітація воїнів АТО: Рева каже, справа про зловживання не рухається

Укрінформ
Антикорупційний підрозділ Мінсоцполітики у травні здійснив перевірку щодо психологічної реабілітації бійців АТО і виявив зловживань на загальну суму 20 млн грн. Наразі матеріали передані в ГПУ.

Про це розповів міністр соціальної політики Андрій Рева під час засідання уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У травні щодо перевірки інформації, яку оприлюднили ЗМІ щодо психологічної реабілітації воїнів АТО, нашим антикорупційним підрозділом було проведено фронтальну перевірку, на підставі якої було зроблено подання до Генерального прокурора України щодо виявлених зловживань на загальну суму майже 20 мільйонів гривень», - сказав Рева.

За його словами, ці матеріали були передані в ГПУ і наразі за ними ведуться відповідні слідчі дії. 

Крім того, урядовець зауважив, що у процесі опрацювання зазначених матеріалів правоохоронними органами було затримано рядового працівника Державної служби праці, у якого були вилучені всі тендерні документи з проведення тендерів, у тому числі й щодо психологічної реабілітації працівників.

Рева переконаний, що один рядовий працівник не міг бути залученим до такої корупційної діяльності, а все робилося за відома вищого керівництва.

За словами міністра, прокуратурою розслідується це питання, але «справа не рухається».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-