У Запоріжжі вшанували пам'ять загиблих у зоні АТО

У Запоріжжі вшанували пам'ять загиблих у зоні АТО

Укрінформ
В День Збройних сил України в Запоріжжі відбувся траурний мітинг на території Кушугумського кладовища, де поховані 118 бійців і офіцерів, загиблих у ході антитерористичної операції на сході України. Імена багатьох з них досі не встановлені.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, вшанувати пам'ять невідомих солдатів сьогодні прийшли ветерани АТО, військовослужбовці, волонтери, члени сімей загиблих,  особи яких встановлені, громадські діячі і  представники органів влади і духовенства. 

«Сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю наших земляків, які віддали свої життя заради України. Вони були різними людьми: хтось - досвідченим професіоналом, хтось тільки починав жити, хтось вже ростив дітей, а хтось не встиг навіть одружитися. Але усі вони робили одну велику справу - захищали нашу землю. Їх могили - наш біль і глибокі рани на серці для усіх, хто шанує подвиг героїв, які не повернулися», - відзначив голова Запорізької облради Григорій Самардак.

Присутні ушанували пам'ять загиблих у зоні проведення АТО хвилиною мовчання, військовим салютом і поклали квіти до пам'ятного знаку невідомим героям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-