Трагедія в Княжичах: відсторонили вже 25 поліцейських

Трагедія в Княжичах: відсторонили вже 25 поліцейських

Укрінформ
Тимчасово виконуючий обов'язки голови Національної поліції України Вадим Троян заявив про відсторонення 25 поліцейських, які керували і брали участь у проведенні спецоперації у селищі Княжичі Броварського району Київської області.

Про це він сказав у вівторок під час відомчої відеоселекторної наради за участю керівництва МВС і керівників структурних та територіальних підрозділів поліції, повідомили в Департаменті комунікації Національної поліції України.

«Я відсторонив (від виконання службових обов'язків — ред.) вчора на час службового розслідування 25 чоловік, від керівників операції до її учасників. Я вважаю це за необхідне, поки ми детально не зрозуміємо, хто в чому винен і хто порушував або інструкцію, або наказ», - сказав він.

Троян також наголосив, що за всі ризиковані рішення і дії своїх підлеглих несуть відповідальність безпосередньо керівники підрозділів поліції.

Як відомо, вчора, 5 грудня, Троян повідомив про відсторонення від служби керівників трьох структурних підрозділів поліції Києва. Ці підрозділи брали участь у спецоперації із затримання членів банди, яких підозрюють у серії розбійних нападів на жителів столиці і Київської області.

Раніше т.в.о. голови Нацполіції України повідомив, що поліція та Генпрокуратура допитують всіх учасників подій у Княжичах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-