НАЗК не знайшло порушень у роботі свого чиновника

НАЗК не знайшло порушень у роботі свого чиновника

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції завершило чергову перевірку заступника голови Національного агентства з питань запобігання корупції Руслана Радецького і не виявило порушення обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції на підставі повідомлення завершило чергову перевірку щодо можливих ознак адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 1724 «Порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності» Кодексу України про адміністративні правопорушення, в діях заступника голови НАЗК Радецького Р.С.", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у НАЗК, у повідомленні, яке стало підставою для перевірки, містилась інформація про те, що Радецький Р.С. не зупинив права на заняття адвокатською діяльністю, що підтверджується інформацією, розміщеною в Єдиному реєстрі адвокатів України на сайті Національної асоціації адвокатів України.

На підставі повідомлення уповноважені особи Національного агентства зібрали та проаналізували всю необхідну інформацію з метою встановлення достовірності зазначених у ньому фактів. Було встановлено, що 18 вересня 2014 року Радецький  подав на ім’я голови Ради адвокатів м. Києва заяву, у якій міститься прохання призупинити дію свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю відповідно до статті 31 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність».

"З наданого Радою адвокатів м.Києва витягу з Єдиного Реєстру адвокатів України вбачається, що право на заняття адвокатською діяльністю Радецького Р.С. зупинено 18 вересня 2014 року на підставі його власної заяви. Свідоцтво Радецького Р.С. на заняття адвокатською діяльністю зберігається у Раді адвокатів м.Києва. Таким чином, у діях заступника Голови Національного агентства з питань запобігання корупції Радецького Р.С. Національне агентство не виявило порушення обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності", - резюмували в НАЗК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-