Полторак: Становлення ЗСУ - важка дорога, де було багато помилок

Полторак: Становлення ЗСУ - важка дорога, де було багато помилок

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак привітав українців з Днем збройних сил. Він зазначив, що за останні два з половиною роки Україні вдалося створити справжні Збройні сили.

Текст привітання розміщений на сайті Міноборони.

«25 років Збройним силам України - це надзвичайно важка дорога становлення українського війська. Дорога, на якій було зроблено багато помилок. Але за останні два з половиною роки нам вдалося створити справжні Збройні сили. Вдалося це за надто велику ціну. Ціною втрати здоров'я та життя, горя для багатьох українських сімей. Але ми змогли!», - написав Полторак. 

Міністр оборони звернувся до українців і подякував їм за самовіддану працю. А також до військових, які сумлінно виконують свій обов'язок.

«Я звертаюся до кожного, хто не злякався ворога та став до лав Збройних сил України, до тих, хто був мобілізований на військову службу. Ви перші були на захисті України. Без вас ми б не змогли стримати ворога», - зазначив Полторак.

Він наголосив, що ми не забудемо подвигу тих, хто загинув та зазнав поранень. "Ви і Ваші сім'ї ніколи не залишитесь один на один зі своєю бідою. Ми будемо робити все, аби підтримати вас", - запевнив міністр. 

Полторак подякував усім, хто зараз на фронті. 

«І, звісно, я звертаюся до кожного солдата, офіцера, який зараз на фронті. Ви кожен день здійснюєте подвиг! Ми не забуваємо про це ні на хвилину. Хотів би кожному з вас потиснути руку. Коли мені це вдається, я відчуваю вашу силу і розумію - ми непереможні! Зі святом! З 25-річчям Збройних сил України!», - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-