Данилюк засмутив

Данилюк засмутив "шанувальників Кисельова": На Євробачення гроші є

Укрінформ
У Міністерстві фінансів запевняють, що урядом було зроблено все необхідне для забезпечення повного фінансування заходу: виділено 430 млн грн гарантій, а також передбачено в бюджеті на 2017 рік 455,7 млн грн.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр фінансів Олександр Данилюк.

"У деяких ЗМІ з'явилась інформація, щодо нібито можливого перенесення Євробачення з України до Росії у зв'язку нібито з проблемами фінансування. Прикро засмучувати шанувальників новин в стилі Кисельова, але дана інформація абсолютно неправдива", - написав Данилюк.

За його словами, урядом було зроблено все необхідне для забезпечення повного фінансування заходу: виділено 430 млн грн гарантій, а також передбачено в бюджеті на 2017 рік 455,7 млн грн. Також Києвом, як переможцем конкурсу на право проведення Євробачення, вже виділено 50 млн грн цього року та передбачено ще 150 млн грн у наступному. Таким чином, у повній мірі забезпечено фінансування Євробачення. Також необхідну підготовку забезпечує організаційний комітет на чолі з міністром культури Євгеном Нищуком.

"Отже, єдине, що могло б потенційно врятувати авторів таких недолугих новин, так це якби Росія перемогла у наступних конкурсах. Думаю шанс на успіх мали б: переспів Кіркоровим Party like a Russian, або виконання гімну України хором Генштабу РФ", - додав міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-