Трагедія в Княжичах: у МВС почали службове розслідування

Трагедія в Княжичах: у МВС почали службове розслідування

Укрінформ
Для всебічної оцінки дій поліції керівництво Міністерства внутрішніх справ офіційно призначило службове розслідування обставин загибелі 5 поліцейських на Київщині.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, який виконує обов’язки міністра на час робочого відрядження керівника відомства до м. Оттава (Канада), призначив службове розслідування трагічних подій у селі Княжичі Броварського району Київської області, внаслідок яких загинули п’ятеро поліцейських", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі нагадали, що трагедія сталася під час проведення спеціальної операції із затримання особливо небезпечної групи злочинців, які вчиняли розбійні напади та грабежі у Києві та Київській області.

Троє зловмисників згодом були затримані поліцією, у них вилучена вогнепальна зброя. Затримані будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Як повідомляв Укрінформ, п'ятеро співробітників поліції внаслідок перестрілки загинули вночі 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району.

Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД вичікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських, розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Прокуратура Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі 5 поліцейських. Досудове розслідування здійснюється за ч. 2 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-