Україна представила свій стенд на благодійному різдвяному ярмарку в Кишиневі

Україна представила свій стенд на благодійному різдвяному ярмарку в Кишиневі

Фото
Укрінформ
Традиційний щорічний Благодійний різдвяний ярмарок пройшов в одному з павільйонів виставкового комплексу «Молдекспо» в Кишиневі.

На стенді, організованому Посольством України в Молдові, була представлена ​​сувенірна продукція українських народних майстрів з Молдови, продукція українських товаровиробників, українські національні страви та напої, передає власний кореспондент Укрінформу в РМ.

«Кошти, виручені від продажу, будуть передані дитячому будинку в місті Хінчешти, Центру з надання допомоги дітям, які страждають на аутизм, Жіночому правовому центру для надання допомоги при реабілітації жінок і дітей, які постраждали від домашнього насильства, іншим нужденним дитячим організаціям Молдови», - зазначила Перший секретар посольства України в Молдові Алла Отверченко.

На ярмарку була представлена ​​не тільки продукція відомих українських товаровиробників, а й шедеври української національної кухні власного приготування, в тому числі домашні пиріжки з м'ясом, яблуками і капустою, які користувалися великим попитом серед відвідувачів.

Перед відвідувачами і організаторами ярмарку виступили майстри мистецтв Молдови. У ньому взяли участь і українці Молдови - солісти ансамблю пісні і танцю «Plai Natal» (Рідний край), заслужена артистка Молдови Олена Тер і лауреат національних та міжнародних фестивалів Надія Вовк.

Благодійний різдвяний ярмарок проводиться в Кишиневі в 20-й раз за ініціативою Міжнародного жіночого клубу за участю представників дипломатичних місій і міжнародних організацій, акредитованих в Кишиневі, а також місцевих громадських організацій та комерційних структур.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-