Шуляк: Людина

Шуляк: Людина "голосом Кличка" кликала мене на Майдан за винагороду

Укрінформ
Колишній командувач Внутрішніми військами Станіслав Шуляк стверджує, що на початку лютого 2014 року мав телефонну розмову з людиною з голосом, схожим на голос Віталія Кличка, яка пропонувала йому приєднатися до протестувальників на Майдані і обіцяла винагороду.

Про це Шуляк сказав в ході відеодопиту в Святошинському райсуді Києва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На початку лютого мені був знову дзвінок. Людина, яка телефонувала, представилася як Віталій Кличко. По голосу я можу сказати, що голос схожий", - сказав Шуляк.

Він спробував відновити цю розмову. "Станіславе Миколайовичу, ми Вас знаємо як порядного, добросовісного офіцера, Ви бачите, які події відбуваються. Як ви все ж таки дивитесь на те, ми з Вами і раніше говорили на цю тему, щоб приєднатися разом з вашими підпорядкованими підрозділами до акцій протесту. За що, природньо, Ви не будете ображені матеріально, в майбутньому по службі", - нібито говорила людина з голосом, схожим на Кличка, розповів Шуляк.

За його словами, він відмовився від цієї пропозиції і у відповідь почув погрози.

Шуляк перебуває в приміщенні Ростовського обласного суду Росії.

Як повідомлялося, Станіслав Шуляк - свідок у справі щодо п'яти колишніх бійців "Беркута", яких звинувачують у причетності до масових розстрілів на вулиці Інститутській в лютому 2014 року.

28 лютого 2014 року Генеральна прокуратура України направила подання до МВС України та СБУ щодо негайного затримання осіб, які причетні до масових вбивств активістів у центрі міста Києва в період з 18 по 22 лютого 2014 року. У цьому списку опинився й Шуляк.

Святошинський райсуд Києва 28 листопада переніс допит колишнього командувача Внутрішніх військ на 2 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-