У столиці правоохоронці затримали раніше судимого

У столиці правоохоронці затримали раніше судимого "мінера"

Укрінформ
Правоохоронці Києва затримали чоловіка, який 29 листопада зателефонував до київської поліції та повідомив про замінування будівлі Генеральної прокуратури України, що на вул. Різницькій.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"На місце події відразу виїхали вибухотехнічна та кінологічна служби, працівники ДСНС та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції. Правоохоронці оглянули адміністративну будівлю і прилеглу територію. У результаті жодних підозрілих предметів чи речовин не виявили. Під час оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що дзвінок здійснили з таксофону на вулиці Хрещатик. Згодом затримали і чоловіка, який телефонував – 62-річного уродженця Київської області, який у столиці без постійного місця мешкання, раніше судимого за майнові злочини, звільненого з місць позбавлення волі у вересні цього року. Зловмисник зізнався та пояснив, що мав на меті тимчасово заблокувати роботу Генпрокуратури", - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію відповідним чином зареєстровані. Шевченківським управлінням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. За поданням слідчих суд арештував чоловіка. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-