Канал Шустера заявив про закриття, але сподівається на допомогу

Канал Шустера заявив про закриття, але сподівається на допомогу

Укрінформ
Телеканал Савіка Шустера 3s.tv заявив, що припиняє свою діяльність з 1 січня 2017 року.

Про це повідомляється в Фейсбуці каналу.

"Більше року Савік Шустер і вся команда телеканалу 3s.tv працювали, щоб довести, що неолігархічне телебачення в Україні має право на життя. Але зараз нам доведеться попрощатися з улюбленою справою, бо у нас закінчилися гроші", - йдеться в заяві.

"На жаль, ситуація на медійному ринку нашої країни доведена до абсурду: всі телеканали збиткові, вони існують лише за рахунок власників-олігархів. В цих умовах наша спроба працювати за нормальними бізнесовими правилами виявилася невдалою: ми отримали кримінальні справи і штрафи від податкової, а у Савіка забрали дозвіл на роботу", - заявили на каналі, поскаржившись, що після закриття каналу не матимуть можливості інформувати суспільство про майбутню "судову тяганину".

Водночас на 3s.tv сподіваються, що закриття каналу вдасться уникнути. "З представників бізнесу, до яких ми зверталися, підтримка надійшла лише від однієї людини. Якщо протягом найближчих тижнів хтось з них все ж відгукнеться - можливо, у нас вийде уникнути такого фіналу. Для цього є все - і студія, і техніка, і найголовніше – люди: ті журналісти, редактори, оператори, режисери, продюсери та інші, які станом на сьогодні вже написали заяви на звільнення", - йдеться в заяві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-