Вбивство у Кривому Озері: підозрюваному пом’якшили домашній арешт

Вбивство у Кривому Озері: підозрюваному пом’якшили домашній арешт

Укрінформ
Апеляційний суд Миколаївської області пом'якшив міру запобіжного заходу для  Романа Богача - четвертого підозрюваного у справі вбивства працівниками поліції 32-річного мешканця Кривого Озера на Миколаївщині.

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду Миколаївської області.

«Захисник підозрюваного подав апеляційну скаргу, в якій вказав, що цілодобовий домашній арешт є занадто суворим. Апеляційний суд, розглянувши провадження, вирішив, що скарга підлягає частковому задоволенню. Враховуючи сімейний стан підозрюваного, який утримує малолітню дитину, його пояснення про намір та можливість працевлаштування, наявність міцних соціальних зв’язків за місцем проживання, застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту у певний період доби буде достатньою", - йдеться у повідомленні.

Апеляційна інстанція застосувала до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з забороною залишати житло з 22-00 години до 07-00  години наступного дня до 25.12.2016 року, поклавши на нього обов’язки прибувати за кожною вимогою слідчого, прокурора та суду.

Ухвала суду апеляційної інстанції набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Як уже повідомляв Укрінформ, Центральний районний суд обрав підозрюваному Роману Богачу запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 25.12.2016 року. Адже досудовим слідством встановлено обставини, що вказують на можливу причетність вищезазначеного екс-поліцейського, який до останнього часу перебував у статусі свідка, до спричинення тілесних ушкоджень потерпілому. 15 листопада 2016 року йому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.365 Кримінального кодексу України.

Інцидент, що стався 24 серпня цього року у смт Криве Озеро, набрав величезного суспільного резонансу. Під час затримання працівниками поліції загинув місцевий мешканець Олександр Цукерман.

За підозрою у скоєнні злочину по гарячих слідах було затримано трьох працівників поліції. Двох з них вже випустили під заставу, один досі у в'язниці. 15 листопада з'явився четвертий підозрюваний, який раніше проходив свідком. Це Роман Богач. Йому пред'явлено підозру по ст. 365 ч.2.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-