Мін’юст просить небайдужих скаржитись на прорахунки Укрдержархіву

Мін’юст просить небайдужих скаржитись на прорахунки Укрдержархіву

Укрінформ
Міністерство юстиції України проводить перевірку діяльності Державної архівної служби за період з 1 січня 2015 року по 28 листопада 2016 року. У зв’язку з цим, Комісія з перевірки діяльності Укрдержархіву пропонує усім повідомляти про відомі факти недотримання керівництвом Укрдержархіву вимог архівного законодавства.

Про це повідомляє прес-служба Мін’юсту.

“З метою перевірки стану реалізації державної політики у сфері архівної справи, діловодства та створення і функціонування державної системи страхового фонду документації, Міністерством юстиції України проводиться перевірка діяльності Державної архівної служби України за період з 01 січня 2015 року по 28 листопада 2016 року. У зв’язку з цим, Комісія з перевірки діяльності Державної архівної служби України пропонує усім, хто є небайдужим до організації архівної справи, діловодства та створення і функціонування державної системи страхового фонду документації в Україні, повідомляти Комісію про відомі факти недотримання керівництвом Укрдержархіву вимог архівного законодавства України”, - йдеться у повідомленні.

З відповідними повідомленнями просять звертатися безпосередньо до Комісії через скриньку "Для заяв, скарг і пропозицій", яка встановлена на центральному вході Міністерства юстиції України, або шляхом надіслання відповідного електронного звернення на електронну адресу: zvernenya@minjust.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-