Гройсман назвав ще один ключовий пріоритет на наступний рік

Гройсман назвав ще один ключовий пріоритет на наступний рік

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман назвав одним з ключових пріоритетів на 2017 рік оновлення місцевої і загальнодержавної інфраструктури.

Про це він написав у Facebook.

"Децентралізація стала справжньою можливістю для громад вирішити ті проблеми і питання, які роками висіли у повітрі через відсутність коштів і повноважень. Ми запустили процес змін на місцевому рівні - а тепер розкуручуємо маховик змін і на центральному рівні. Оновлення інфраструктури і місцевої, і загальнодержавної - є одним з наших ключових пріоритетів на 2017 рік", - зазначив Гройсман.

За його словами, протягом тривалого часу більшість українців встигли відвикнути від таких позитивних і буденних змін, як ремонт доріг, тротуарів, шкіл чи садочків. "Проте у 2014 році, розпочавши реформу децентралізації, ми надали реальну можливість громадам використовувати власні кошти та повноваження на розвиток інфраструктури і створення нових робочих місць", - наголосив він.

Як приклад він навів місто Чоп, до бюджету якого у першій половині цього року додатково надійшло понад 4,4 млн грн, що "дозволило провести капітальний ремонт вулиць міста, продовжити реконструкцію дошкільних закладів, оновити інженерну інфраструктуру міста, встановити енергозберігаючі лампи вуличного освітлення".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-