У літніх пришкільних таборах можна буде вивчати ще три мови

У літніх пришкільних таборах можна буде вивчати ще три мови

Укрінформ
У пришкільних мовних таборах GoCamp, які розпочнуть роботу влітку 2017 року, крім англійської, будуть вивчати ще три мови.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

"Влітку 2017 року по всій країні пройдуть пришкільні мовні табори GoCamp, де навчання буде проводитись не лише англійською, а й німецькою, французькою та іспанською мовами", - йдеться у повідомленні.

Збільшити кількість мов стало можливо завдяки співпраці громадської ініціативи GoGlobal, яка виступила організатором мовних таборів із посольствами Німеччини, Франції та Іспанії.

Наразі в рамках GoCamp проходить набір волонтерів до участі у проекті літніх таборів. Бажання стати волонтером виявили 825 іноземців зі 123 країн світу.

GoCamp - це пришкільні табори нового формату, де за допомогою спеціально розробленої програми іноземні волонтери вчать українських школярів критичному мисленню, як будувати кар'єру та бути лідером і свідомим громадянином. Влітку 2016 року у 128 школах по всій Україні відбулись пришкільні табори GoCamp, навчання в яких велося англійською мовою. Тоді в проекті GoCamp прийняли участь біля 9 тис. українських школярів

Кожна українська школа може подати заявку на участь у проекті. Більше про це можна дізнатися на сайті GoCamp.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-