Поліція Одеси розшукує трьох нальотчиків, які поранили охоронця

Поліція Одеси розшукує трьох нальотчиків, які поранили охоронця

Укрінформ
Співробітники кримінальної поліції здійснюють оперативно-розшукові заходи з метою затримання трьох учасників розбійного нападу на представників приватної фірми в Одесі, що спеціалізуються на інкасації грошових коштів та обміні валюти.

Про це повідомив журналістам виконувач обов'язків керівника кримінальної поліції Одеського главку Вадим Могила.

"Коли автомобіль Daewoo Nexia, в салоні якого були представники фірми, зупинився навпроти будинку № 31 по вулиці Гайдара, до нього підбігли три зловмисники в масках, які спробували заволодіти грошовими коштами. Співробітники вчинили опір - виникла перестрілка", - зазначив Могила.

Під час конфлікту нападники поранили в руку охоронця, після чого їм вдалося заволодіти частиною коштів, які були в салоні автомобіля, і зникнути з місця злочину на автомобілі "Lexux RX-350". Скільки саме грошей втратив місцевий фінансист, встановлює слідство.

Як відомо, розбійний напад скоєно в четвер близько 14 години, з метою затримання зловмисників поліція ввела в дію план "Перехоплення". Одного з учасників перестрілки шпиталізовано. Слідчо-оперативна група Малиновського відділу поліції розслідує злочин за ознаками ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що група зловмисників у масках заволоділа грошима в обсягу близько 200 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-